Szájszex és költőtasak

Nyelv parazita. Navigációs menü

Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Zirig Árpád Abban biztos volt, hogy egy olyan élőlényhez tartozik, aminek semmi keresnivalója a konyhában, de azt maga sem gondolta volna, hogy egy parazita, nyelvevő rákra bukkant. A 28 éves nő inkább elrejtette a gyerekei elől, nehogy egy életre megundorodjanak a konzervektől. Fotókat azonban készített róla, és feltöltötte az internetre, hátha valaki tudja, mi ez a fekete szemű potyautas. A válaszon azonban ő is meglepődött.

Nem, ez nem egy újabb elrugaszkodott filmötlet, ami hamarosan a mozikban landol. Ez a kőkemény valóság, egy újabb horrorfilm a természetből mint például az, amikor a világ legnagyobb rákja kíméletlenül kivégez egy sirályt.

szereztem magamnak egy férget

A mészáros ez esetben a cymothoa exigua, egy élősködő izopod, amolyan rákféle, amely az áldozatául esett hal nyelve helyén rendezi be új otthonát. A nyelvfogyasztó tetvek leggyakrabban a gazda szájában laknak, hatékonyan helyettesítve a halak nyelvét.

a Trichomonas parazitológiai kutatása az

A kifejező becenév ugyanakkor kissé megtévesztő, mivel a trükkös élősködő technikailag nem eszi meg a vendéglátó hal nyelvét. Ha a nyelv parazita mögé nézünk, az derül ki, hogy a kis bajkeverők a gazdatest szájüregében a nyelv tövéhez tapadnak.

A nyelvből aztán addig szívják viszketés pinworms kezeléssel vért, amíg az nyelv parazita nem zsugorodik, és ki nem esik a helyéről. Mindezek után meg is történik a helycsere, ami persze nem túl gusztusos.

fonalféreg emberben kezelese

Olvass tovább A nyelv nélkül maradt hal, más választás híján a szájában albérlőként lakó izopodot kezdi el nyelvként használni. A nyelvként funkcionáló parazita pedig továbbra is gazdája vérével és nyálkájával táplálkozik.

egy féreg a torokban olyan lehet

Gyakran több nyelvet fogyasztó tetű is belép ugyanabba a gazdaszervezetbe, de csak egyiküknek lesz kiváltsága a nyelv helyébe lépni. Bármilyen hihetetlen, de a pórul járt halak egész jól megférnek egy nyelvszerű parazitával a szájukban.

A speciális helyzet nem feltétlenül végződik az uszonyos halálával.

paraziták elleni gyógyszerek

Viszont a szerencsétlen halak jóformán védtelenek a parazitákkal szemben, mivel azok a kopoltyújukon keresztül jutnak be az áldozatok testébe. Mindez így néz ki mozgóképen:.

Is it a bad idea to \