Medivere Genetikai Mikrobiom+Parazita teszt+ 15 perc ajándék konzultációval

Székletdiagnosztikai paraziták. Székletdiagnosztikai paraziták - Bélféreg - Így szabaduljunk tőle! | BENU Gyógyszertárak

Az emberek egészségi állapota szempontjából alapvető fontosságú a bélbaktériumok kiegyensúlyozott kapcsolata.

székletdiagnosztikai paraziták

Székletdiagnosztikai paraziták számos tanulmány kimutatja, a bél mikrobiómának egyensúlytalansága különböző betegségekkel jár. Ide tartozik a metabolikus szindróma, a cukorbetegség, a gyulladásos bélbetegségek, például a Crohn-kór és a fekélyes vastagbélgyulladás, az irritábilis bél szindróma, a vastagbélrák, a kalcium-oxalát kövek, a szív-és érrendszeri betegségek, a rheumatoid arthritis, valamint a neurológiai rendellenességek.

  • Székletvizsgálatok, Székletvizsgálat - Medicover Laborvizsgálatok
  • Hatékony gyógyszer a szervezet parazitái ellen
  • Giardia ag labcorp
  • Parazita betegségek diagnosztizálása és terápiája - Dr

Ezt az úgynevezett következő generációs szekvenálási módszert a dysbiosis kimutatására eddig csak a kutatás területén használták. Ez magában foglalja a teljes mikrobióm molekuláris genetikai elemzését és forradalmasította a diagnosztikát, mivel a székletdiagnosztika eddig csak a bélmikrobák korlátozott körét azonosította.

A 80/10/10 étrend, a táplálkozástudomány legnagyobb áttörése? - Nagy László Zoltán, Horányi Ágnes

Az elemzés olyan anaerob baktériumokat is kimutat, amelyeket nem lehet tenyészteni. A jelentés kb. A teszthez 15 perces ingyenes szóbeli Messengeres kiértékelő konzultáció is adunk ajándékba, Angela Kulcsar Functional Medicine Therapist, Nutritionist, Bélszakértő segítségével, ahol megmutatja, hogyan lehet a bélfróra állapotát javítani.

székletdiagnosztikai paraziták

Szállítás csak Németországba és Magyarországba, a házhozszállítás ingyenes. Amennyiben Európa más területéről szeretne vásárolni pl. Románia, Szlovákia a kedvezményes link az ITT jelre kattintva átirányít a Medivere oldalára, a tesz itt is vásárolható.

székletdiagnosztikai paraziták

Figyelem, a 15 perces ingyenes kiértékelés csak ezen a linken működik!