a lényegeket röviden

Nyitott körömféreg. Redi's and Needham's Experiments, Biology Lecture | Sabaq.pk |

Tartalom

  nyitott körömféreg

  Kis nyári zene — Van, aki nem a CD-lejátszó bűvöletében él, de még ő is örül neki, ha beszűrődik az ablakon egy kis jazz. Hallgatni azért csak a nagy öregeket hallgatja.

  nyitott körömféreg

  A litera nyári körkérdést intézett kortárs írókhoz. Arra voltunk kíváncsiak, ki mit hallgat, milyen zenét szeret, nyári estékre mit ajánl az olvasónak-hallgatónak, és miért.

  Most Kiss Ottó válaszol.

  nyitott körömféreg

  Babiczky Tibor előbb sötétséget csinál délben, majd Északnak fordulva kérdezi a madarakat, vajon szerintük is olyan-e a világ, amilyennek egykor látta és tényleg mindenki a Pink Floyd emlőiből csilingelő nedű hatására cseperedett-e jó zenésszé. Bach-cserepek, csavargónóták, fülzenére írt koreográfia és felhívás a szponzorokhoz - mindez elfért Lackfi János kedvenc zenéi mellett a zenei körkérdés-sorozatba írt válaszában. Kis nyitott körömféreg zene - 9.

  Mi vicsorog a hűtőből, mi fut ki, ha valaki sokáig fut, miért jó lenni szomorúnak és bűnösnek, s ki az, akinek a Leningrad a szokásos antidepresszáns-adagja?

  nyitott körömféreg

  Kis nyári zene - 8. Kőrösi Zoltán Grencsó István játékára és a Csík zenekar dalaira esküszik, s bár tőlük a kedvencét nem találta a neten, addig is ajánl egy másikat.

  nyitott körömféreg