BIO Chlorella – zöld alga, méregtelenítésre kiváló.

Méregtelenítés klorelával

méregtelenítés klorelával

Ingyenes szállítás Talán itt az ideje, hogy megtisztítsa a májat! Korábban azt gondoltuk, hogy a májproblémák csak azokat érintik, akik túl gyakran fogyasztanak alkoholt. De az orvostudomány már régóta tudja, hogy ez nem így van. Az egészségtelen táplálkozás, a testmozgás hiánya, az alkohol, a dohányzás, az alváshiány és a napi stressz a legfőbb bűnösök közé tartoznak annak a problémának kialakulásához, amellyel minden harmadik magyar szembesül!

Broken Cell - elpusztult sejtburok a könnyebb emésztés és tápanyagok biztosítása érdekében. A tabletták csak sűrített őrölt és szárított chlorella-t tartalmaznak. A feldolgozás során a Chlorella-t összekeverik, és a sejtburkot megsemmisítik, de az összes tápanyagérték megtartja.

És a legrosszabb benne az, hogy a legtöbben nem is vagyunk tisztában azzal, hogy a zsíros máj felelős a problémáinkért. Miért működik? Hatékonyan tisztítja a testet méregtelenítés klorelával támogatja az egészséges emésztést, ezért kiváló székrekedés elleni is.

méregtelenítés klorelával

Erősen befolyásolja a máj egészségét, mivel segíti megtisztítani a májat és így védi is azt. Képes tisztítani és méregteleníteni a májat.

Chlorella szuperétel, hihetetlen tulajdonságokkal.

Ezen felül elősegíti a túlsúly csökkenését és gondoskodik a rendezett emésztésről. KURKUMA Je začimba močne rumene barve, z značilnim vonjem in okusom, ki je zaradi svojih mnogih pozitivnih učinkov vse bolj priljubljena tudi v kulinariki.

MÁR 95.700 vásárló!

Za kurkumo je med drugim značilno tudi, da pomaga ohranjati zdravje jeter. Pomaga ohraniti normalno delovanje debelega črevesa, umiriti draženje črevesne stene, povečati rast koristne črevesne mikroflore ter iz organizma izločiti strupene in nezdrave spojine.

Hogyan ismerem fel a zsírmájat? Egészséges máj.

méregtelenítés klorelával