Tévhit: "Szervezetünknek szüksége van méregtelenítő kúrákra."

Méregtelenítő hatás

méregtelenítő hatás távolítsa el a rossz leheletet fahéjjal

A méregtelenítésnek három fő szakasza van. A már lerakódott fölösleges vagy káros anyagok felszabadítása, mobilizálása, végül eltávolítása.

Emellett az is fontos, hogy igyekezzünk csökkenteni a szervezetünkbe jutó mérgező anyagok mennyiségét.

13+1 májméregtelenítő étel és ital - HillVital

Két alapvető méregtelenítő szervünk a máj és a vese, amelyeknek fő feladata a fenti anyagok minél gyorsabb és minél teljesebb eltávolítása szervezetünkből. A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe.

  1. Férgek toxinjai
  2. Ascaris okozta kár

Iktassunk be egy almanapot az életünkbe, akár hetente, vagy havonta. Számtalan méregtelenítési módszer közül választhatunk. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben.

Mire figyeljünk méregtelenítés alatt?

A méreganyagok mintegy 70 százaléka élelmiszereink által jut a szervezetünkbe. A vastagbélben pangó, a bélfalra lerakódott salakanyagokból akár 5 kg is lehet méregtelenítő hatás méreganyag kioldódással és azok újboli felszívódásával folyamatosan mérgezzük saját magunkat.

méregtelenítő hatás mik a helmintojások

Egyes nézetek szerint ez a visszamérgezés az alapja a legtöbb megbetegedésnek és bőrproblémának. Ezek a lerakódások megakadályozzák az értékes tápanyagok optimális felszívódását, és így még kevesebb vitamin és ásványi anyag tud hasznosulni a szervezetünkben.

De valóban ez lenne a magyarázat a barna trutyi keletkezésére?

A belekben pangó salakanyagok eltávolítására a növényi méregtelenítő hatás, mint ballasztanyagok kínálnak kíméletes megoldást. Egy ilyen különleges növényi rostanyag például az utifű maghéj psylliumamely megfelelő folyadékbevitellel minden korosztály számára ideális és költséghatékony segítséget nyújt a bélfalak letakarítására, megtisztítására.

Naponta 10 cm-t képes letisztítani, így kb hónapos kúra szükséges, hogy végighaladjon a 8 méteres szakaszon.

méregtelenítő hatás trichocephalosis klinikai ajánlások

Szerencsés mellékhatásként akár kg súlyfeleslegtől is megszabadulhatunk és az immunrendszerünk is új erőre kap. Összekeverés után azonnal igyuk meg. Akár kiválthatjuk vele a reggelit, vagy a vacsorát.