Genitális szemölcs, condyloma

Izoprinosin kondiloma, ISOPRINOSINE mg tabletta - Gyógyszerkereső - EgészségKalauz

Tartalom

  izoprinosin kondiloma parazitaellenes hagyományos orvoslás

  Lara Én is leírom az én történetemet. Nálam először két szemölcs jelent meg még augusztus végén ezekről eleinte nem is vettem tudomást, de izoprinosin kondiloma izoprinosin kondiloma megnőttek december elején azonnal mentem az orvoshoz, ekkor a két szemölcs már 2cm hosszúságú volt körülötte több pici is megjelent, így utólag tudom hogy a borotválás miatt terjedt el : az orvos azt mondta a piciket a condyline oldat biztos eltűnteti a nagyokra pedig azt mondta hogy le kell égetni.

  Elkezdtem otthon az ecsetelgetést, reggel és este condyline, napközben pedig grapefruit cseppet vittem fel a szemölcsökre fültisztítópálcika segítségével, úgy hogy fél percig rajta tartottam a szemölcsön.

  izoprinosin kondiloma káros paraziták a testünkben

  A meglepő az volt hogy a pici szemölcsök az ecsetelésre úgy reagáltak hogy feldagattak, némelyik egész nagyra, befehéredtek, nem volt túl szép látvány mivel sok volt és mikor feldagadtak már szinte mindenhol fehér felagadt voltam : Viszont voltak olyan szömölcseim is amik nem dagadt fel, csak elfehéredtek majd besötétedtek és leestek : volt hogy zuhanyzás után a feldagadt fehér részeket le tudtam kaparni, de nem kellett volna mert vérzett sebes lett és utána újra megjelent úgyanott és kezdhettem előről : Ezek után csak ecseteltem és nem piszkáltam, ekkor a fehér izoprinosin kondiloma részek egy idő után bebarnultak és hirtelen az összes leszáradt és újra szép vagyok odalent: Nálam ez a szenvedés az eltávolítással kb 1hónapig tartott 4 condyline oldatot használtam el és 1db bioextra grapefruitmag kivonatot 20ml-es.

  Izoprinosin kondiloma Isoprinosin immunerősítőt szedek és grapefruit mag cseppet iszom.

  izoprinosin kondiloma paraziták nőknél a bőr alatt

  Remélem soha többet nem jönnek elő ezek a szörnyetegek. Hasznos tanácsaim: Ha az első 3 nap ecsetelés után nem látunk változást ne keseredjünk el, nem hat azonnal az oldat, kell pár nap a látható eredményért. Nem szabad kétségbe esni, legjobb ha elfelejtjük hogy betegek vagyunk, mivel az immunrendszer csak akkor tud megerősödni ha lelkileg is stabilak vagyunk.

  izoprinosin kondiloma paraziták jelei az emberi agyban

  Grapefruitmag kivonat külsőleg és belsőleg is nagyon jó : multivitaminok és rengeteg C vitamin Immunredszer le tudja győzni a vírust csak erősíteni kell :.