Hírek

Szakmai Fórum és kerekasztal beszélgetés az Alföld Szakképzőben

"Informatikai szakképzés Hajdú-Bihar megyében és az IT Services Hungary Start programja" címmel rendezett szakmai fórumot és kötetlen beszélgetést intézményvezetők, vezető helyettesek és informatika tanárok részére 2013. december 6-án az Alföld Szakképző és az IT Services Hungary. Az informatikai szakképzés helyzetéről, problémákról és megoldási lehetőségekről Csontó Béla, az Alföld Szakképző ügyvezetője tartott előadást. Az IT Services Hungary céget és az együttműködés lehetőségeit Sümegi Zsuzsanna mutatta be.

 

A továbbképzésen elhangzott előadás letölthető innen:

       Informatikai szakképzés Hajdú-Bihar megyében

Tanártovábbképzés az Alföld Szakképzőben

"A komplex vizsgáztatás aktuális kérdései" címmel tartott továbbképzést az intézményvezetők, vezető helyettesek és szakmai tanárok részére 2013. december 4-én Mihálka Gáborné, az NMH Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság főosztályvezetője. A vizsgáztatás tapasztalatairól Kiss Albert, a Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola igazgató helyettese számolt be.

A továbbképzésen elhangzott előadások letölthetők innen:

IT Services Hungary - nyári gyakorlat az Alföld Szakképzőben

img_4215Július első heteiben az Alföld Szakképző adott otthont az ITSH által debreceni szakközépiskolás diákok részére szervezett kötelező nyári gyakorlatnak. Az informatikai támogató szolgáltatásokat nyújtó cég 38 diákot fogadott a szakmai gyakorlaton.
A Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola, valamint a Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola informatikus diákjai négy csoportban ismerkedhettek meg a piacvezető IT cég különböző munkaterületeivel. Mivel a nyelvtudásnak ezen a területen kiemelkedően jelentős szerepe van, a gyakorlaton angol és német nyelven történt a kommunikáció. 
Az Alföld Szakképzőben jól felszerelt informatikai laborokban, klimatizált tantermekben, parkosított környezetben tölthették el az időt a diákok. Az IT Services Hungary -val kötött együttműködés eredményeként egy sikeres mintaprogram valósult meg, melyet a jövőben több szakterületre is szeretnénk kiterjeszteni.

Álláskeresők figyelem! Tanfolyami lehetőség!


Az Alföld Szakképző Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. 2013. július hónapban „CNC-forgácsoló” képzési programot indít Debrecenben. A képzés időtartama 6 hónap (866 óra). A szakképesítés megszerzése jelentősen növeli elhelyezkedési lehetőségét. 

Az álláskeresők képzési költségét a HBMKH Munkaügyi központja finanszírozza.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezési lehetőség a Munkaügyi központ kirendeltségein lehetséges. További információkat tartalmazó dokumentum megjelenítéséért KATTINTSON IDE!

Alföld Szakképző Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. Debrecen, Budai Ézsaiás út 8/a. Nyilvántartási szám: 00355-2010 Akkreditációs lajstromszám: AL- 2551

További cikkeink...

2. oldal / 9

2

Széchenyi 2020

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza

Kapcsolat

Alföld Szakképző Nonprofit Közhasznú Kft.

4030 Debrecen, Fokos u. 12.
Tel.: (+3652) 437-311 • Fax: (+3652) 436-243
Email: info@alfoldszakkepzo.hu


Alföld Szakképző Nonprofit KK Kft. nagyobb térképen való megjelenítése