Hírek

Általános iskolák figyelmébe ajánljuk népszerű és ingyenesen igénybe vehető Pályaválasztási programjainkat:

  • Szakmakóstoló 6. és 7. osztályosoknak.
  • Pályaválasztási tanácsadás 8. osztályosok részére.

Várjuk az iskolák jelentkezését!

Szerkesztd Te is a honlapunkat

1321354783_27-edit textTe is szerkesztheted honlapunkat!

Ha jártál már nálunk és vannak emlékezetes élményeid, vagy javasolni szeretnél nekünk valamit küld el e-mailben, hogy másokkal is megoszthassuk!

e-mail címünk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  


Az Életen át tartó tanulás Leonardo da Vinci alprogramjának keretében történő 4 hetes németországi gyakorlatára az előválogatás – a beadott ajánlások, tanulmányi eredmények, osztályfőnöki és szaktanári vélemények alapján – megtörtént. A második 16 fős csoport 2011. október 2-án indul Siegmundsburgba. A résztvevő diákok névsora: Körtvélyesi Szilveszter, Sinka Angéla Zsanett, Szegedi Bettina, Hadházi Dóra, Eszenyi Attila, Szabó Dániel, Orosz Erika, Boldizsár Márta, Szilágyi Tamás, Erdős Andrea, Farkas Éva Anna, Kiss Roland, Kozma Dávid, Kota Péter, Podmaniczky Zsolt és Szarvas Bence. Gratulálunk!

Képeket a képgalériában találtok!

Országos Szakképzési Tanévnyitó

Az Európai Unió támogatásával megvalósuló „A debreceni Alföld Szakképző (TISZK) szakmai fejlesztése” elnevezésű projekt keretében az Alföld Szakképző 2011. augusztus 29-én és 30-án szakmai konferenciát rendezett a Kölcsey Központban a magyar TISZK (Térségi Integrált Szakképzési Központ) rendszer és intézményei részére. Az Alföld Szakképző Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. a Társadalmi Megújulás Operatív Program „A szak és felnőttképzés struktúrájának átalakítása – TISZK rendszer fejlesztése” (TÁMOP-2.2.3.-09/1) pályázaton 388 millió forint támogatásban részesült. A „Szakmai konferencia a magyar TISZK rendszer intézményei számára” elnevezésű kétnapos rendezvény célja a 2011-2012-es tanévre vonatkozó tervek, várható változások, követelmények, valamint a kamara által kidolgozott Országos Képzési Jegyzékes szakmák bevezetésével kapcsolatos tudnivalók ismertetése.

Bővebben...

További cikkeink...

7. oldal / 9

7

Széchenyi 2020

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza

Kapcsolat

Alföld Szakképző Nonprofit Közhasznú Kft.

4030 Debrecen, Fokos u. 12.
Tel.: (+3652) 437-311 • Fax: (+3652) 436-243
Email: info@alfoldszakkepzo.hu


Alföld Szakképző Nonprofit KK Kft. nagyobb térképen való megjelenítése