01_iskola

 Veress Ferenc Szakképző Iskola Az iskola 1992-ben vette fel a hajdúböszörményi lakatosból világhírű feltalálóvá lett, költő, festő Veress Ferenc nevét, a szakmai képzés sokféleségére pedig azzal utal, hogy a szakképző iskola megnevezést használja. Szakközépiskolai képzés keretében: kereskedelem- marketing, közgazdaság, informatika, vendéglátás- idegenforgalom szakmacsoportokban várjuk a tanulókat.

02_tanora   03_infoterem

A szakképzésünk is jelentősen átalakult az évek során. A hagyományosnak tekinthető asztalos és kőműves képzés mellett 2005-től a szakács és az élelmiszer- és vegyi árukereskedő (élelmiszer- és vegyi áru eladó), 2008-tól a pincérképzéseket indítottuk el.

04_tanmuhely   05_elado

2010-től tovább bővült szakmakínálatunk, ugyanis előrehozott szakképzés keretében: bútorasztalos, kőműves, szakács, pincér, élelmiszer- és vegyi áru eladó, fodrász valamint az energiahasznosító berendezés szerelő szakmai képzéseket indítottunk. Ez utóbbi szakma gyakorlati alapjait az Alföld TISZK központi képzőhelyén lévő tanműhelyben sajátítják el a tanulóink.

06_felszolgalo   07_konyha

A bútorasztalos, kőműves, szakács, pincér, élelmiszer- és vegyi áru eladó, fodrász tanulóink jól felszerelt iskolai tanműhelyekben sajátítják el a szakmai fogásokat.

08_fodrasz   09_komuves

2002-ben az iskolánk kezelésébe került a Kálvineum épülete. Itt kerültek kialakításra a szakiskolai osztályok osztálytermei, valamint a tankonyha és tanétterem.

10_kalvineumepulet     

A jól felszerelt asztalos kézi és gépműhely, a fodrász tanműhely, valamint az asztalos és a kőműves elméleti oktatótermek a Központi tanműhelyben találhatók. (Hajdúböszörmény Városkert utca 38/d.)

11_tanmuhely

Iskolánkban ECDL vizsgaközpont is működik, valamint iskolánkat 2003. június 9-tõl nyilvánította a Felnőttképzõ Akkreditációs Testület /FAT/ felnőttképző intézménnyé, így az iskolarendszeren kívüli oktatási formában több száz hallgató szerezhet nálunk szakmai végzettséget önköltséges vagy támogatott formában. 

Iskolánk az oktató- nevelőmunka egyik erősségének tekinti a hagyományok ápolását: szalagtűző, ballagás.

12_unnepseg   13_ballagas

Szintén kedves hagyományok a Veress Ferenc Hét: diáknap, sportrendezvények, vetélkedők,valamint a Karácsonyi és Húsvéti hét kézműves foglalkozásokkal.

14_kezmuves   15_vetelkedo


Széchenyi 2020

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza

Kapcsolat

Alföld Szakképző Nonprofit Közhasznú Kft.

4030 Debrecen, Fokos u. 12.
Tel.: (+3652) 437-311 • Fax: (+3652) 436-243
Email: info@alfoldszakkepzo.hu


Alföld Szakképző Nonprofit KK Kft. nagyobb térképen való megjelenítése