01_irinyi

 Irinyi János Gimnázium, 

 Szakközép- 

és Szakiskola 

Iskolánk, az Irinyi János Gimnázium, Szakközép- és Szakiskola 1952 óta képez szakembereket. Kezdetben főként az élelmiszeripar, majd a munkaerő igényeknek megfelelve más ágazatokban is széles palettát kínáltunk a térség tanulóinak. 

02_iskola


Jelenleg hét gimnáziumi (sport irányultságú), tíz szakközépiskolai, két szakiskolai és hét szakképzési osztályunk van.

03_tornaterem   04_tornaterem


Szakközépiskolai osztályainknál három szakmacsoportban, - a kereskedelem-marketing-üzleti adminisztráció, élelmiszeripar, vendéglátás, illetve magyar-német két tanítási nyelvű vendéglátás-idegenforgalom, kereskedelem-marketing – folyik a képzés.

05_konyha   06_felszolgalok

Vendéglátós képzésünk színvonalát a német, lengyel és szlovák cseregyakorlatok segítik , illetve rangos szakmai versenyek emelik.

07_csapat   08_kiallitas


Érettségi után logisztikai ügyintéző képzést kínálunk a saját és más intézményből jövő diákok számára. A gyakorlati képzésben jelentős logisztikai cégek, például a Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft, a Trans-Sped, illetve a Kerekes Kft vesznek részt.

09_irodista   10_nemzetkozi

 
Iskolánkban élelmiszeripari szakmacsoportban folyik szakiskolai képzés. Két osztályunkban 2+2 rendszerben, a szakmai alapozást követően három éves alternatív képzés keretében biztosítja a pék és húsipari termékgyártó szakmák elsajátítását. Tanulóink debreceni és vonzáskörzetünkben lévő vállalatoknál tanulószerződés keretében sajátítják el a szakmai-gyakorlati ismereteket.  A  húsipari termékgyártó szakmunkástanulók, tanulmányi eredménytől függően 10-30.000 Ft/hó ösztöndíjban részesülhetnek a tanulószerződés alapján járó ösztöndíj mellett.

11_huspult   12_konyha

Iskolánkat fiatalos diákrendezvények és nagyszerű sporteredmények is vonzóvá teszik.

13_kirandulas   15_csapatjatek   16_tanc   17_ballagas   18_sport_csapat   19_ballagas

Az iskola honlapja: http://www.irinyi-debr.sulinet.hu

Széchenyi 2020

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza

Kapcsolat

Alföld Szakképző Nonprofit Közhasznú Kft.

4030 Debrecen, Fokos u. 12.
Tel.: (+3652) 437-311 • Fax: (+3652) 436-243
Email: info@alfoldszakkepzo.hu


Alföld Szakképző Nonprofit KK Kft. nagyobb térképen való megjelenítése