Dienes László Gimnázium és

 Egészségügyi Szakképző Iskola   01_iskolaA Dienes László Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola kellemes környezetben, jó megközelíthetőséggel várja leendő diákjait. 


Gimnáziumként elsődleges feladatunk az általános műveltséget megalapozó gimnáziumi érettségire, valamint felsőfokú iskolai tanulmányok megkezdésére való felkészítés. Az iskolában folyó oktatás kiemelt területei az idegen nyelvi és informatikai képzés. Öt évfolyamos magyar-angol két tanítási nyelvű osztályunkban és öt évfolyamos nyelvi előkészítővel induló osztályunkban kiváló lehetőséget kapnak diákjaink a nyelvvizsgára való felkészülésre.   

02_diakok   03_kiallitas

Egészségügyi szakképzésünkben nappali és esti felnőttképzés folyik, melynek keretében OKJ-s szakképzettséget szereznek tanulóink. Nappali tagozaton ápoló, általános asszisztens, csecsemő és gyermekápoló, fogtechnikus, esti képzésben ápoló, kisgyermekgondozó-nevelő és szociális gondozó és ápoló szakma megszerzésére van lehetőség.

04_baba   05_kotozes

A 2011/2012-es tanévtől bővíteni szeretnénk a szakmai nyelv tanulásának lehetőségét.

A szaknyelvi specializációt a jelenlegi angol mellett német nyelven is bevezetjük, melyet szabadon választhatnak tanulóink. A gyakorlati képzés kórházi osztályokon, szakrendelőkben, fogtechnikai laboratóriumban és alapellátási intézményekben zajlik. A gyakorlóhelyeket az iskola biztosítja, kivéve a fogtechnikus képzést, ahol a tanulók maguk gondoskodnak gyakorlóhelyről.

06_korterem   07_labor

Iskolánk diákjainak 2004-től 2008-ig csereprogram keretében lehetőségük nyílt arra, hogy Finnországban tölthessék szakmai gyakorlatuk egy részét. A 2009/2010-es tanévtől Dániában is végezhetik szakmai gyakorlatukat tanulóink. A 2010/2011-es tanévben pedig Hollandiával hoztunk létre kacsolatot.

08_kirandulas   09_kirandulas

Diákélet képei:

10_diakelet   11_diakelet   12_diakelet   14_diakelet   13_diakelet


Az iskola honlapja: http://www.dienes-eu.sulinet.hu/

Széchenyi 2020

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza

Kapcsolat

Alföld Szakképző Nonprofit Közhasznú Kft.

4030 Debrecen, Fokos u. 12.
Tel.: (+3652) 437-311 • Fax: (+3652) 436-243
Email: info@alfoldszakkepzo.hu


Alföld Szakképző Nonprofit KK Kft. nagyobb térképen való megjelenítése