02_iskola

 Bethlen Gábor Közgadasági 

 Szakközépiskola és Szakiskola  

Iskolánk a város főterén található. Épülete 120 éves. A Debreceni Kereskedő Társulat közgazdasági-kereskedelmi céllal alapította a város első szakközépiskolájaként. Évszázados múltja rangos hagyományrendszerrel párosul.

03_zaszlo   04_erettsegi

A négy éves szakmai alapozású, és az 5 évfolyamos két tanítási nyelvű érettségi felkészítést, érettségi utáni szakképzés követi. A tanulók többsége felsőfokú intézményben tanul tovább, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgát tesz. A diákok 80 % -a ECDL felhasználói jogosítványt szerez.

05_info_terem 

Az érettségi utáni szakképzésben pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy postai ügyintéző szakmát, illetve Jerikó utcai telephelyünkön ügyviteli szakmát szerezhetnek a fiatalok.

06_mintabolt   07_mintabolt

Iskolánk rendkívül népszerű a továbbtanulók körében. Az iskolában végzett szülők, nagyszülők elsősorban azért hozzák szívesen vissza iskolánkba gyermekeiket, mert színvonalas az oktatás és az iskola légköre, diákközpontú szemlélete közismert.

08_diakok   11_tanc   10_diaknap

Az iskola jelentős szakmai versenyeredményekkel és kiváló sportteljesítménnyel büszkélkedhet.

12_golf   13_verseny   14_csapat

Az itt szerzett tudás alapján a nagyvállalatok, bankok, de a kisvállalkozások is szívesen alkalmazzák egykori diákjainkat, akik évtizedek múltán is tartják a kapcsolatot egymással, s volt iskolájukkal.

15_szalagtuzo   16_ballagas

Az iskola honlapja: http://www.bethlen-debrecen.hu/


Széchenyi 2020

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza

Kapcsolat

Alföld Szakképző Nonprofit Közhasznú Kft.

4030 Debrecen, Fokos u. 12.
Tel.: (+3652) 437-311 • Fax: (+3652) 436-243
Email: info@alfoldszakkepzo.hu


Alföld Szakképző Nonprofit KK Kft. nagyobb térképen való megjelenítése