01_erme

 Beregszászi Pál 

 Szakközépiskola és 

Szakiskola 

                                      

02_iskola

Iskolánk 1905 óta (immár 105 éve) diákok tízezreit bocsátotta szárnyra. Már a kezdetektől nagyon sokszínű szakmakínálat volt jellemző intézményünkre. A változó körülményekhez történő folyamatos alkalmazkodás mellett meghatározónak tartjuk a hagyományokhoz, a magas szintű képzéshez, a humánus oktatáshoz és neveléshez történő ragaszkodást.

2010. július 8. óta iskolánk új helyen, az Újkertben a Jerikó u. 17-21. szám alatt kezdte meg működését. Székhelyünkön vadonatúj számítástechnika- és mérőlaborokat alakítottunk ki, amelyekben a legkorszerűbb technológia segíti az ismeretszerzést. Tanulóink mozgásigényének kielégítését, mozgáskultúrájának fejlesztését sportudvar (két kézilabdapálya, ill. atlétikai pálya), valamint tanuszoda és korszerű (négy részre választható) tornaterem szolgálja.

 05_info_labor  04_tornaterem  03_uszoda

Amit kínálunk: lehetőségetek van arra, hogy nyelvi előkészítő (ún. nulladik) osztályban kezdjétek meg tanulmányaitokat és egy évig magas óraszámban tanuljátok a választott nyelvet. Az iskolánkba jelentkező, általános iskolát végzett diákok választhatnak a szakiskolai és az érettségit adó szakközépiskolai képzés között. A tízedik évfolyam befejezése után számítógépszerelő-karbantartó, valamint villanyszerelő, illetve az érettségi megszerzését követően műszaki informatikus szakképesítést szerezhetnek.

06_elektro_labor    08_oklevel    07_elektro_labor

Volt diákjaink jelentős része szerez főiskolai és egyetemi végzettséget. A legfelkészültebb tanulók ECDL vizsgát is tehetnek iskolánkban.

A szakmai és közismereti versenyeken évek óta nagyszerű eredményeket érnek el tanulóink. A kiemelkedően teljesítők technikus vizsgát tehetnek. 2004-ben és 2005-ben (több szakmában) Szakma Kiváló Tanulója Országos Versenyt szervezett iskolánk.   
Iskolánk gazdag kulturális hagyományokkal rendelkezik. Jól ellátott könyvtár biztosítja a tanulmányokhoz szükséges közismereti és szakmai irodalmat. A minden évben megrendezésre kerülő Beregszászi Napok programja érdekes vetélkedőkre, kiállításokra, sportrendezvényekre kínál alkalmat.    

09_kiallitas   10_kirandulas

Vidéki diákjainkat a város középiskolai kollégiumaiban tudjuk elhelyezni. Tanulóink a szakma megszerzését követően, a korszerű szakmai ismeretek birtokában megállják helyüket és megtalálják számításukat az életben.      

2005-ben Debrecen Város Közoktatásáért kitüntető címmel ismerték el eredményeinket.

11_tanc   13_unnepseg   14_unnepseg

Széchenyi 2020

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza

Kapcsolat

Alföld Szakképző Nonprofit Közhasznú Kft.

4030 Debrecen, Fokos u. 12.
Tel.: (+3652) 437-311 • Fax: (+3652) 436-243
Email: info@alfoldszakkepzo.hu


Alföld Szakképző Nonprofit KK Kft. nagyobb térképen való megjelenítése