A húgyúti fertőzések első jelei

Hugyuti betegségek. Felfázás, húgyúti fertőzés

Tartalom

  hugyuti betegségek

  Húgyúti panaszokkal kapcsolatos rendelése A húgyúti fertőzések természetes kezelési módjai Évente közel 7 millió embernél diagnosztizálnak húgyúti fertőzést. Ezek a fertőzések igen fájdalmasak lehetnek, ha nem kezelik azonnal. Azonban mi magunk is sokat tehetünk a gyógyulásért bizonyos természetes módszerekkel.

  hugyuti betegségek

  A diagnózis A húgyúti fertőzés tünetei közé tartozik a véres vagy zavaros vizelet, az alhasi diszkomfort, a gyakori és fájdalmas vizelés, illetve a hőemelkedés. A húgyúti fertőzéseket egyaránt okozhatják baktériumok, hugyuti betegségek és gombák, ezek közül a leggyakrabban az E. Ha a húgyúti fertőzéseket nem kezelik időben, akkor bizony komolyabb problémát is okozhatnak.

  A nők hajlamosabbak ezekre a fertőzésekre, mivel nekik húgyvezetékük rövidebb, így könnyebben megtapadnak ott ezek a baktériumok. Húgyúti fertőzés hugyuti betegségek Egy kettős-vak vizsgálatban húgyúti fertőzéssel diagnosztizált nők vettek részt, ahol antibiotikumot hugyuti betegségek, illetve egy olyan enzimmel kezelték őket, ami nagy mennyiségben megtalálható az ananászban.

  hugyuti betegségek

  Sok orvos javasolja naponta mg vagy annál több is C-vitamin elfogyasztásátmivel ez a vitamin egy barátságtalan környezetet hoz létre a kórokozó baktériumok számára. A Harvard Egyetem orvosai által végzett vizsgálat bebizonyította, hogy azoknál a nőknél, akik rendszeresen ittak áfonyalevet, kisebb eséllyel jelentkezett a húgyúti fertőzés egy formája.

  hugyuti betegségek

  Megállapították, hogy az áfonyának van egy olyan tulajdonsága, mely során képes megakadályozni, hogy az E. A vörösáfonya is hasonló tulajdonságokkal bír, de a húgyúti fertőzések a spárgával, a nyírrel, az aranyvesszővel, a zsurlóval, a fehérmályvával és a csalánnal is nagyszerűen kezelhetőek.

  A fertőzések alatt ne fogyasszunk alkoholt, kávét és savas ételeket, mert ezek irritálják a hólyagot és a fertőzés tovább áll fenn. A fertőzések a megfelelő higiéniás előírások betartásával is elkerülhetőek.

  hugyuti betegségek