Ízeltlábúak – Wikipédia

Garnélarákszerű parazita

Tartalom

  garnélarákszerű parazita

  Ez a parazita életciklusa több szakaszban van, amely alatt nem lehet megölni. Ezért a kezelést két héten át 25 ° C-os vízhőmérsékleten kell végrehajtani.

  garnélarákszerű parazita

  Hűvösebb hőmérséklet esetén a kezelési idő hosszabb. A kezelés befejezése után a JBL AccliPondot kell alkalmazni a nyálkahártya regenerációjának elősegítésére.

  Nincs rá megfelelő készítmény.

  garnélarákszerű parazita

  Még a vényköteles gyógyszerek sem ölhetik meg a piócák tojásait. Lehetőség van a pióca mechanikus eltávolítására. Ezután hozzá kell adni a JBL Ektol bac Pond Plus - t a tó vízéhez, hogy megakadályozza a valószínűsíthető másodlagos bakteriális fertőzések kialakulását.

  garnélarákszerű parazita

  A fürdő eltávolítja a piócákat a halról. A bakteriális fertőzésekkel szembeni további megelőzés itt is ajánlott. Ezeknek a parazitáknak a fiatalkori szakaszai a gazdaszervezet nélkül körülbelül 5 napig életben maradhatnak.

  Ezután javasoljuk az antibakteriális szerek, például a JBL Ektol bac Pond Plus alkalmazását garnélarákszerű parazita, hogy megakadályozzák a seb bakteriális fertőzését.

  garnélarákszerű parazita

  A Lernaea rákfélék fertőzése gyengíti a fogadó halat, és magában foglalja a gombás vagy bakteriális fertőzés kockázatát.