A féreg holtan jött ki. Olvasási mód:

Férgek énekese

Tartalom

  Tömeges hepatitis-fertőzés hanyagság miatt A Frenzal Rhomb nevű punkegyüttes énekese, Jay Whalley a zenekar Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy pontosan miért is volt több héten át kórházban. Elmondása szerint január én lett rosszul, amikor egy koncertre készülve pakolt egy erősítőt az autójába.

  parazitákat és férgeket kezelő orvos

  Gondolta, a közeli boltban vesz egy üveg vizet. Amikor azonban elővette aprópénzét, rájött, hogy egyszerűen fogalma sincsen arról, hogy azok mik és mire valók.

  giardia pas stain

  Szerencséjére vele volt egy barátja, akinek ugyan az első gondolta az volt, hogy valamilyen drogot vett be, de hamar rájött, hogy Whalley furcsa viselkedését nem kábítószer okozza.

  Az énekes ekkor ájult el először. Elmondása szerint a következő, amire emlékszik, hogy kórházban férgek énekese, körülette aggódó családtagjaival.

  Az orvosok pedig elmondták neki, hogy kétszer is elájult, és vizsgálataik alapján egy centiméteres tumor van az agyában. Ezután még három hetet kellett várni a műtétre, amit Valentin-napon, február én hajtottak végre.

  Azt, hogy egy galandféreg támadta meg, pár nappal később állapították meg.

  Ma 35 évet kapott.

  A vegetáriánus Whalley nem férgek énekese csodálkozott, amikor az orvosok közölték vele, hogy a főleg a sertésekben előforduló horgasfejű galandféreg támadta meg. Egészen pontosan annak lárvája. Whalley szerint a lárva feltehetően négy évvel korábban, egy közép-amerikai turné alatt kerülhetett a szervezetébe.

  hogy néz ki a tüdő a férgekkel

  Valószínűleg úgy, hogy a vegetáriánus ételét elkészítő szakács előtte fertőzött hússal dolgozott, és nem mosott kezet. A lárva pedig a vega kajára, onnan Whalley bélrendszerébe, majd az izmokon keresztül az agyába jutott, ahol emiatt ciszta alakult ki, és az okozta rosszullétét.

  Whalleyt azóta már haza is engedték a kórházból.

  féreghajto tabletta embereknek

  Mint írja, kíváncsian várja, lesz-e valamilyen maradandó káros hatása a Valentin-napi agyműtétnek. Ajánlott videó.

  férgek az emberekben és méretük