Fonálférgek a szamóca. Mit kell tenni?

Férgek eperből

férgek eperből ha ez az arc parazita

Blikk Rúzs Az interneten kapták fel azt a videót, amin valaki 30 percig sós vízben áztatta az epret. Többen azt hitték, megőrült, de a videó készítője elég nyomos okot adott rá, hogy mégis így járjunk el, ha mindenképpen epret szeretnénk enni.

férgek eperből lehet e úszni egy tóban galandféreggel

A felvétel a TikTokon kezdett el terjedni - szúrta ki a femcafe. Az látszik ugyanis, hogy az eperből apró, kukacszerű állatkák másznak ki a sós vízfürdő hatására.

Nem csoda, hogy most mindenki sózza az epret, mint az őrült.

férgek eperből kiütések az arcon giardiasissal

De vajon van értelme? Krista Torres videóját sokan reprodukálták az elmúlt napokban, hiszen ki akarna férgektől hemzsegő gyümölcsöt enni?

Vajon megőrültek vagy igazuk van?

A szamóca és a kis gyümölcstermékek entomológusa, a floridai egyetem adjunktusa, Dr. Sriyanka Lahiri azt nyilatkozta a Health. A kutató figyelmeztet, hogy a számos kártevő megfordul a gyümölcsökön, ezért mindig férgek eperből meg alaposan fogyasztás előtt azokat.

férgek eperből antihelmintikus gyógyszer szuszpenzió

A sós vizes áztatást azonban nem javasolja, mert tönkre teheti a gyümölcs ízét, ehelyett inkább válogassuk át alaposan a megmosott gyümölcsöt és daraboljuk fel a fogyasztás előtt. Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be Facebook-csoportunkba!

férgek eperből giardino naxos sicilia