Bélféreg – Hogyan szabaduljunk meg tőle?

Féreghajtó komplex

Tartalom

  belféreg az oviban

  Komplex védelem-kedvezményes csomagok macskáknak Tudja mennyi veszély leselkedik cicájára? Betegségeket okozó vírusok, külső és belső élősködők serege támadhatja meg kedvencünket nap, féreghajtó komplex nap.

  férgek elleni férgek ellen megelőzés

  Ráadásul manapság az éghajlat melegedésével már olyan trópusokról származó betegségekkel is szembe kell néznünk, mint a szívférgesség. Ezek ellen a védekezés viszonylag egyszerű és jóval olcsóbb is, mint a betegségek kezelése, melyek közül jó néhány nem gyógyítható, esetenként halálos kimenetelű, így féreghajtó komplex a védőoltással előzhető meg a fertőződés.

  milyen jó gyógymód a férgekre

  A jó hír, hogy a rendelőnkbe járó tulajdonosok kérésére, az igazán szerető gazdik számára kifejlesztettük a leghatásosabb szerek kombinációjából álló komplex védelem csomagjainkat. Csomagajánlatainkkal cicája komplex védelmét biztosíthatja, a külső bolha, kullancs, betegségeket terjesztő szúnyog, tetű, rüh és belső élősködők bélféreg, bőrféreg, szívféreg valamint a legveszélyesebb macskabetegségekkel szemben, de akár mikrochip beültetést is választhat, növelve a hazatalálás esélyét az elkóborló kedvence számára.

  Ezen védelem kialakítása különösen fontos, hiszen jó néhány az élősködők és a betegségek közül az emberre is veszélyt jelent.

  Mindez szakszerűen és fájdalommentesen, csak állatorvos által adható, minőségi és eredményes szerekkel.

  élősködő élősködők 4 rész

  Stronghold Plus spot-on 1 hónapos védelem bolha, kullancs tetvek, rüh, orsóféreg, kampósféreg és a szívféreg lárva ellen. Stronghold Plus spot-on 1 hónapos védelem bolha, kullancs, tetvek, rüh, orsóféreg, kampósféreg és a szívféreg lárva ellen 2.

  parazitaellenes profilaxis emberben

  Féreghajtó tabletta Teljes ár: 12 Ft helyett